Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Alcover recollirà productes de primera necessitat per la iniciativa solidària del Gran Recapte

Alcover s'adhereix, divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre, a la  la 10ª edició del Gran Recapte Aliments, una iniciativa solidària del Banc dels Aliments, que cada any, també, compta amb el poble d'Alcover.

Els següents comerços i grans superfícies del poble que prendran part en aquesta desena edició són: Spar, Dia, Guissona, la Botiga del poble, l'Agrobotiga i Fruites i verdures Bosch.Els aliments de primera necessitat que es recolliran són oli, sucre, llet, llaunes,pasta, conserves,etc. aliments amb data de caducitat llarga com també articles d'higiene.

Per altra banda també es demana la col·laboració en forma de voluntariat. Totes les persones que vulguin ajudar en la logística del Gran Recapte, es poden posar en contacte amb l'Ajuntament d'Alcover (977 76 04 41).

Un any més, Alcover es suma al Gran Recapte d’Aliments, una campanya massiva de recollida d’aliments impulsada pels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya per donar resposta a la precarietat alimentària en el nostre entorn. La iniciativa compta amb la col·laboració de la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Alcover, la secció local de la Creu Roja i la Parròquia, a més a més, de tots els voluntaris a títol individual, que ho fan possible.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button