Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

El soul, blues i folk de Paula Valls clourà el Festival Accents al Convent de les Arts

Paula Valls actuarà, diumenge 2 de desembre a les 19h, al Convent de les Arts d'Alcover i presenta I AM, el seu primer treball de llarga durada, un treball més intimista i despullat on els silencis també parlen, en un registre diferent al del seu impressionant EP debut Black and White. Aquest espectacle servirà també per cloure el Festival Accents de pop, rock i folk dels Països Catalans.

I AM és un treball completament dirigit perPaula Valls on s’atreveix a parlar d’experiències pròpies i vivències recents, de sentir-se perduda i no trobar-se, de moments difícils i de canvis, i d’haver de prendre decisions importants en un to molts cops trist, ple de comiats, però sempre, encara que sigui només una mica, amb esperança. Aquesta és la seva carta de presentació on es mostra tal com és.

I AM podria haver arribat directament dels Estats Units: música negra (soul, blues i jazz) i el folk més americans s’entrellacen amb la influència clau que l’estil del productor Joe Henry ha tingut en la Paula des de ben petita, aconseguint un directe amb una clara intenció orgànica. En tot el procés s’ha rodejat d’un equip que l’ha acompanyat mentre feia el seu propi camí, i el resultat ha estat un disc viu i gens quadrat que beu de l’espontaneïtat i la improvisació a l’estudi, on les cançons han marcat les pautes, on s’ha primat l’autenticitat per sobre de la perfecció, com en un directe.

Cançons on mira el món adult des del punt de vista d’un nen petit que veu monstres, on recorda que la vida no pot ser sempre fàcil, on reflexiona sobre l’egocentrisme de la nostra societat actual, que cal denunciar i canviar. S’hi inclouen dues cançons en català; Cançó de bressol, on parla de la soledat i la mortamb un missatge amb molta llum: no estem sols, i Que tinguem sort, dedicada a tota la gent que l’ha recolzat sempre.

A Paula Valls l'acompanyaran els següents artistes: David Soler - guitarra i direcció musical, Oriol Roca - bateria, Miquel Sospedra - baix i Daniel Ferrer - piano. En finalitzar el concert, podrem gaudir amb els músics d’una petita degustació gentilesa de la D.O. Catalunya i Vermuts Miró.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert. El preu és de 12€ en l’entrada general i de 9€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L'espectacle forma part dels abonaments Música i General.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button