Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

El Festival de Titelles GUANT arriba amb Les set cabretes al Convent de les Arts

El Convent de les Arts acollirà, diumenge 25 de novembre a les 18h, Les set cabretes de la Cia. Teatro Los Claveles; un espectacle en col·laboració amb el Festival GUANT de Titelles, recomanat a partir d'1 any.

Teatro Los Claveles conta als més menuts la història d'un bosc on vivia una mare Cabra amb les seves set Cabretes. La narració clàssica no perd sentit, els perills aguaiten i la por, innata en el ser humà, cobra vida en la figura del Llop. La tendresa i la calidesa de les històries de sempre, narrada a través del joc i les cançons ens permet connectar d'una forma senzilla però efectiva amb la imaginació del nen/a i viatjar d'una forma divertida per la fantasia.

La mare cabra ha d'anar al mercat i les set cabretes es quedaran soles a casa, però amb l'advertència que no han d'obrir la porta a ningú. No obstant això, el Llop ferotge no tardarà a trucar a la porta. Per mitjà d'enganys aconseguirà entrar a la caseta i menjar- se'ls a tots, però la cabreta més petita s'escaparà i amb la mare cabra aconseguirà rescatar els seus germanets de la panxa del llop i per descomptat alliberar-se d'ell per sempre, ja que empatxat de pedres caurà al riu i mai més tornarà a espantar a ningú.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abas de l’inici del concert. El preu és de 6€ en l’entrada general i de 4€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L'espectacle forma part dels abonaments Petits i Grans i General.

Escola de l'espectador

L'Escola Mare de Déu del Remei d'Alcover serà l'escenari, dijous 22 de novembre a la tarda, del taller titelles a càrrec de Paca Garcia, titellaire de la veterana companyia de titelles murciana Teatro de Los Claveles, amb els nens i nenes d’educació infantil.  

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button