Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Petitet, el film sobre un ex-músic gitano barceloní, es projectarà al Convent de les Arts en el marc del Cicle Gaudí

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà la projecció de la pel·lícula Petitet en el marc del Cicle Gaudí, el circuit de cinema català que té com a objectiu conquerir nous públics per a la producció catalana. El film documental, estrenat el juny de 2018 i sota la direcció de Carles Bosch, es podrà veure diumenge 18 de novembre a les 19h.

Petitettracta sobre un ex-músic gitano barceloní, el pare del qual va ser un dels “palmeros” del mític Peret, va prometre a la seva mare moribunda que un dia portaria la rumba catalana a l’escenari d’un gran teatre de Barcelona, i, ara, per a poder complir la promesa, haurà de reunir una vintena de músics gitanos, genials però indisciplinats, i aconseguir el miracle que s’entenguin amb… una orquestra simfònica!

 “Als gitanos, el que ens passa, és que quan diem alguna cosa la fem”

El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades. Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button