Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Els músics Gerard Marsal i Medir Bonachi estrenen el seu projecte més íntim al Convent de les Arts

El Convent de les Arts d'Alcover serà l'escenari, diumenge 11 de novembre  a les 19h, de l'estrena del concert de música neo-clàssica sota el títol Homaro de la formació NuN.  L'espectacle, en residència al Convent de les Arts, té el segell Km.0 i compta amb els músics tarragonins Gerard Marsal (saxo, flauta i electrònica) i Medir Bonachi(piano). En l'estrena es comptarà amb la presència de Laura Genéal violí i Glòria Coll al violoncel.

Quan una nota arriba al fons de l’ànima, aquesta ressona amb tota la seva força i trenca les cadenes que impedeixen sentir-se lliure. NuN és la materialització de la cerca d’aquestes notes on Gerard Marsal i Medir Bonachi posen en comú la seva música per crear aquest espai sonor. NuN presenten el seu primer projecte en comú: Homaro, humanitat en Esperanto. Espai, temps, harmonia i ressonància per trencar cadenes i replantejar-se la pròpia realitat.

En el marc de l'escola de l'espectador, dissabte 10 de  novembre a les 16.00 a l'auditori del Convent de les Arts, es durà a terme Ressonàncies, un taller de so i vibració. Ressonància emocional i ressonància sonora. Les emocions com a eina creativa. Com afecta el so a les emocions? Tot està interrelacionat i s’influencia recíprocament. Durada aproximada 4 hores.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abas de l’inici del concert. El preu és de 12€ en l’entrada general i de 9€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts, on els espectadors fins a 25 anys poden gaudir de l’entrada a 5€ dins la promoció CAjove! Homaro forma part dels abonaments Música i General.


 

Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button