Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

QUEDA ANUL·LADA la festa de la Castanyada organitzada per l'assoc. EMMA Cultura

https://emmalcover.cat/wp-content/uploads/2018/10/FINAL.jpg

 

..... cercavila, un sopar popular, concursos, tallers i ball folk

L’Associació EMMA Cultura d'Alcover, en la seva tasca de recuperar i actualitzar tradicions, i després de l’èxit de la recuperació de la festa de les Caramelles, presenta la 2a edició de la festa de la Castanyada a Alcover. La festa se celebrarà el 31 d’octubre, el dia de la Castanyada, i es farà en el marc de l’Església Vella d’Alcover.

Amb l’objectiu de revitalitzar aquesta festa tant nostrada i que en els darrers temps està sofrint els efectes de la globalització perdent la seva preeminència a favor del Halloween, els organitzadors han volgut donar la volta a la truita i refermar els valors de la Castanyada, tots ells de caràcter tradicional i popular.

La festa s’iniciarà a les 19h amb una cercavila castanyera, a càrrec de la Xaranga de l’EMMA, que animarà els punts de venda de castanyes dels alumnes de 4t d’ESO. A continuació, a les 20h, el taller de danses tradicionals per a totes les edats a càrrec del grup Faktoria Folk. Tot seguit, el sopar castanyer amb amenització teatral de Premium Actors i del grup musical Bassax. Després de sopar, a les 22h, serà el torn del ball folk del panellet amb el grup Faktoria Folki el concurs de panellets. Després del ball, pels que no en tinguin prou, seguirà la festa amb música, servei de barra i bon ambient. Per assistir al sopar castanyer s'han d'adquirir els tiquets a Ca Cosme i al Kebab la Penya fins el 29 d’octubre. Les places són limitades.

Aquesta festa és possible gràcies a l'Ajuntament d'Alcover, EMMA Cultura i a la participació i col·laboració d' institucions, entitats i comerços del poble com el Kebab la Penya, Xaranga de l’EMMA, Premium Actors, Institut Fonts del Glorieta, Casal Popular La Bretxa, Llibreria Jordi, La Casa de la Mel i  l'Agrobotiga Cooperativa d’Alcover.

Bases concurs de panellets

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button