17octubre2019

Ajuntament Alcover

El film Formentera Lady es projectarà dins el Cicle Gaudí al Convent de les Arts

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, aquest diumenge 28 d'octubre a les 19h, la projecció de la pel·lícula de producció catalana Formentera Lady, inclosa en el cicle gaudí de cinema en català. Es tracta d'un drama del director Pau Durà que es va estrenar el juny d'aquest any.

En Samuel (José Sacristán) va arribar a la Formentera hippie dels 70 i s’hi va quedar a viure, guanyant-se la vida tocant el banjo en un bar. Un dia rep la visita de la seva filla Anna (Nora Navas) i del seu nét Marc (Sandro Ballesteros). Sense feina des de fa temps, ha acceptat un treball a França que l’obliga a anar-se’n sola. Després del rebuig inicial, el vell hippie decideix fer-se càrrec del seu nét, emprenent un viatge que el farà transitar per les ombres del seu paradís acompanyat d’altres singulars personatges: Toni (Jordi Sánchez), Greta (Pepa Juan) i Joan (Ferran Rañé).
 Un viatge crepuscular que serà, alhora, esperançador i iniciàtic.


El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades. Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat

                                                                                


AddThis Social Bookmark Button