20febrer2020

Ajuntament Alcover

La comèdia Al sostre de la Cia. Sala Trono amb Oriol Grau i Pau Ferran arriba a Alcover per Festa Major

Aquest diumenge 21 d’octubre, el Convent de les Arts d’Alcover serà l’escenari de la comèdia teatral Al Sostre de la Cia. Sala Trono amb Pau Ferran i Oriol Grau. El sostre, que es durà a terme en dos passis, a les 18:30h i a les 21h, és un espectacle Km.0.

El 1512, després de quatre anys de feina, es va retirar finalment l’andami per descobrir el magnífic sostre de la capella Sixtina. Va ser un esdeveniment molt important i, com en una pel·lícula d’èxit d’avui, el sostre va ser producte d’un gran nombre de persones que van treballar juntes: artesans, constructors, pintors, mescladors de pigments…. Això va catapultar a Miquel Àngel, conegut fins aleshores només com a escultor, com a pintor radical i innovador. L’inventor d’una forma totalment nova de la pintura.

En Lapo i en Loti són dos artesans que treballen per Miquel Àngel pintant el sostre de la Capella Sixtina. Són grans experts en el seu camp. Miquel Àngel, no. Ell, en realitat, és escultor. Un bon dia, el geni els aco­miada perquè vol acabar el sostre tot sol, utilitzant mètodes molt qüestiona­bles i endur-se’n tots els elogis. Secreta­ment, en Lapo i en Loti, tornen a la Six­tina, per venjar-se per haver-los deixat sense feina. Però quan vegin el que ha fet el mestre, el seu pla canvia... Ah! I el Papa també hi té alguna cosa a dir.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle, al preu de 12€ en l’entrada general i de 9€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. Al Sostre forma part dels abonament Teatre i General del Convent de les Arts d’Alcover.


AddThis Social Bookmark Button