Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Es convoca el XI Premi Beca Vila d’Alcover amb el bandolerisme com a protagonista

Per DesconegutUnknown author [Public domain], via la Wikimedia Commons

El Centre d´Estudis Alcoverencs (CEA), amb el suport de la regidoria de Cultura de l´Ajuntament d´Alcover, convoca la XI edició del Premi Beca Vila d´Alcover. S´hi poden presentar tan sols els projectes que tractin sobre el bandolerisme a Alcover durant l´època moderna. Es valorarà especialment l´aportació de documentació inèdita.

El Premi Beca està dotat amb 1.500€. El CEA es reserva el dret de declarar el premi desert. Una vegada adjudicat el Premi Beca es farà un primer pagament de 750€ i la resta en finalitzar el treball.

Cal trametre els projectes al Centre d´Estudis Alcoverencs, plaça Cosme Vidal 5, 43460 Alcover, telf. 977 76 05 95, abans del 9 de novembre de 2018. El veredicte es farà públic el dia 1 de desembre i el guanyador tindrà 12 mesos des del dia de concessió per realitzar el treball.

El jurat que valorarà els projectes rebuts i farà seguiment del treball està format pel dr. Josep Fàbregas, professor d´Història Moderna de la URV, el Dr. Valentí Gual, professor d´Història Moderna de la UB, i en Jaume Camps, com a representant del CEA.

Per a més informació, consulta les Bases

                                                                                


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button