20febrer2020

Ajuntament Alcover

Les Sessions Ferotges de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens arriben a Alcover per la Festa Major

El Convent de les Arts sera l'escenari, aquest dissabte 20 d'octubre a les 22h, del concert de Sessions Ferotges, el retrobament  de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens, un encontre que els músics havien buscat durant anys i que, finalment, gràcies al catalitzador de les cançons d’Ovidi Montllor, va arrelar en forma d’EP coincidint amb els 22 anys de vacances del cantant alcoià, el 10 de març de 2017.

Després d’una intensa gira conjunta, Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens, van decidir revisar el repertori, encetar peces de creació pròpia i treure a la llum aquestes Sessions Ferotges, un concert pensat i fet a foc seguit, a cor obert, durant un mes salvatge de sessions ferotges amb la ràbia suau de Feliu Ventura i el batec cru de Xerramequ i els Aborígens.

Les Sessions Ferotges de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens són actitud desobedient: cançó d’autor per jamaicanes -reggae, rocksteady-, però també “marxes mores”, sonoritats pop i la torna en forma de dubs. La música és això, no? Investigar-se, provar, travessar línies, reinventar... Arrapar o acaronar.

Aquest és un espectacle en col·laboració amb el Festival ACCENTS - Pop, rock i folk dels Països Catalans.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abas de l’inici del concert al preu de 12€ en l’entrada general i de 9€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts, on els espectadors fins a 25 anys poden gaudir de l’entrada a 5€ dins la promoció CAjove! Al formar part de la programació de la festa major, els alcoverencs poden adquirir l’entrada a 5€ anticipadament a Ca Cosme.


AddThis Social Bookmark Button