07agost2020

Ajuntament Alcover

Boikot, Lágrimas de Sangre i DJ Buenri actuaran al concert de Festa Major d'Alcover 2018

Les entrades pel concert de la Festa Major d'Alcover amb els grups Boikot, Lágrimas de Sangre i Dj Buenri ja estan a la venda. El concert tindrà lloc aquest dissabte 20 d'octubre a les 12 de la nit al pavelló Municipal d'Esports.

Boikot,el grup madrileny amb un estil molt variat punk, ska i fins i tot amb un toc de metal encara que sempre com a base el rock. Amb grans èxits com De espaldas al mundo i Tus problemas crecen. Grup reconegut nacional i internacionalment actuant als festivals de mes prestigi d’arreu del país com Pintor Rock, Viña Rock, Extremúsika, etc...

 Lágrimas de Sangre és una banda de rap combatiu, que beu d’estils més enllà del Hip-Hop, com és el Rock i el Reggae, allunyant-se dels tòpics d’herència nord-americana.

Dj. Buenri és una llegenda dels 90’s, Dj. resident a la santa casa, el XQUE, juntament amb artistes de prestigi com Dj. Pastis. Buenri, ens oferirà una sessió remember d’infart.

Les entrades es poden comprar a l'Ajuntament de la vila, al PIJ, al Bar Plaça Nova,  al Bar Colomí, Cercle d'Amics i al Pub d'Alcover; i a Reus a Discos Quik. El preu és de 10€ si es compren anticipadament, i de 12€ si s'adquireixen el mateix dia a taquilla.

Coincidint amb el concert de la Festa Major, el Pavelló Municipal comptarà amb un estand informatiu de la Creu Roja dirigit als joves de la vila i a tots aquells que s’hi donin cita. En ell s’hi trobarà informació sobre prevenció de drogues, alcohol, sexualitat, etc... A part de la informació ens oferiran un servei més que consta de la prova d’alcoholímetre, distribució de preservatius, ulleres alcovista i anàlisis de substàncies.

Per altra banda, també, l’Ajuntament d’Alcover assumeix el compromís i la responsabilitat social i política d’eradicar tot tipus de violències sexuals al municipi, i ha elaborat un protocol contra les agressions sexistes a les festes i esdeveniments festius.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button