Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Es renova l'enllumenat de la muralla Anselm Clavé i l'avinguda de Montblanc

L'Ajuntament d'Alcover ha finalitzat, aquest mes d'octubre, la substitució de l'enllumenat dels carrers Muralla Anselm Clavé i de l'Avinguda de Montblanc per llums led. En total s'han renovat 32 lluminàries amb l'objectiu de reduir el consum energètic i al mateix temps, augmentar l'eficiència en la il·luminació de l'entorn sense produir contaminació lumínica.

Amb aquesta actuació es pretén millorar l'eficiència i l'estalvi energètic, adequar i adaptar aquestes instal·lacions a la normativa vigent i limitar la resplendor lluminosa i la seva contaminació lumínica. Per a molts municipis, l'enllumenat públic significa la despesa energètica més important que assoleix fins a valors entorn el 50% o al 60% del seu total.

En aquest sentit, l'Ajuntament continua desenvolupant les accions que indica el PAES d'Alcover (Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible), redactat per la Diputació de Tarragona, amb l'objectiu que el municipi arribi a l'any  2020 amb un 20% menys de les emissions de gasosd’efecte hivernacle (GEH) respecte el 2005 tal i com estableix el Pacte d’Alcaldes per una energia sostenible local.

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button