29febrer2020

Ajuntament Alcover

La Piscina Municipal millora les instal·lacions de cara la nova temporada

La Piscina Municipal d'Alcover inicia la nova temporada 2018-2019 amb un seguit de millores a les seves instal·lacions per fer-les més funcionals i modernes de cara els seus usuaris.

Aquestes actuacions han consistit en un nou canvi d'imatge pintant la sala d'activitats, el gimnàs i el mur exterior de davant l’entrada de la instal·lació. S'han incorporat també dos televisors al gimnàs, s'han afegit accessoris nous al gimnàs perquè hi hagi més ventall d’exercicis i l'activitat d'step estrena nous steps per tal que la classe sigui més còmode i moderna.  Com cada any també, s’ha fet un buidat de les piscines, manteniment logístic de diversos espais i materials.

La Piscina Municipal d'Alcover és un espai polivalent que disposa d'instal·lacions i serveis per a la pràctica de l'esport i per tenir cura del cos i la ment: piscines climatitzades, jacuzzi, ssauna, turca i finlandesa, sala de fitness, sales de cycling, pistes de pàdel i una gran varietat de piscines climatitzades. La Piscina compta amb prop d'un miler d'usuaris.


 

 

AddThis Social Bookmark Button