29febrer2020

Ajuntament Alcover

Tret de sortida al segon cicle d’arts visual Parlem Contemporani? al Convent Arts

Dissabte 15 de setembre a les 11:30h, el Convent de les Arts d’Alcover acollirà la sessió inaugural del segon cicle d’arts visual Parlem Contemporani?.

Després de la bona rebuda i el bon caminar del cicle inicial -a la segona meitat de l’any 2017-, amb aquesta segona edició el Convent pretén mantenir les portes obertes als artistes visuals de disciplines i indisciplines diverses, per fer-los copartíceps de la seva pròpia maduració; un projecte encara incipient, però amb vocació de llarg recorregut.

Si fins ara, les instal·lacions acabades del Convent havien servit per allotjar residències i espectacles d’Arts escèniques i musicals, el passat 2017 va ser l’hora d’obrir alguns dels espais en procés per a mostrar i produir obres de l’àmbit de l’arquitectura efímera, les instal·lacions, el vídeoart o la performance.

Ens proposen una trobada mensual, durant un semestre, on s’anirà presentant, en sessions de crítica i debat, les peces sorgides d’aquesta convocatòria, de les col·laboracions amb les escoles d’Art i Arquitectura del Camp i d’artistes convidats.

Les peces exposades, a més de les sessions de presentació, es podran visitar una hora abans i fins mitja hora després de cadascun dels espectacles d’arts escèniques.

Les peces que es presentaran en aquesta sessió inaugural són:

  • PARLEM CONTEMPORANI? - CONVERSES CREUADES - Instal·lació d'Aleix Antillach - Leix
  • TERRA - Performance de Jordina Ros
  • EJERCICIOS DE MEDICIÓN SOBRE EL MOVIMIENTO AMANERADO DE LAS MANOS - Art electrònic de Manu Arregui
  • IMÁGENES PARA EL OÍDO - Instal·lació d'Iñaki Alvarez

AddThis Social Bookmark Button