Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Alcover va celebrar per Sant Roc el 40è Homenatge a la Vellesa

Alcover va celebrarà el passat dijous 16 d'agost, coincidint amb la festivitat de Sant Roc, la 40a edició de la festa d'homenatge a la Vellesa dedicada a la gent més gran del municipi. Els homenatjats d'aquest 2018 foren els matrimonis Josep Mallafré i Maria Dolors Roig i Francisco González i Joaquina González; a nivell individual les dones que va rebre aquest reconeixement Genoveva Rosich i Palmira Orozco; i els homes, Armando Linares i Juan Pérez.

La novetat d’aquesta edició, és que l’eucaristia i l’homenatge es van celebrar a la plaça Nova com s’havia fet en els seus inicis. En un ambient molt festiu es va iniciar l’acte amb la celebració de l’eucaristia i a continuació, els homenatjats acompanyats pels familiars i amics, van rebre un detall commemoratiu i ells i tots els assistents van poder gaudir del concert de la Coral de l'EMMA.

Tot seguit, el restaurant El Álamo va acollir el tradicional dinar de germanor que va aplegar al voltant de 460 comensals. Aquest va estar amenitzat pel ball i el tradicional sorteig d'obsequis.

Per finalitzar la jornada festiva, i per cloure el Festival Terra de Bandolers d’Alcover, de nou la plaça Nova va ser l'escenari del concert del Cantautor Joan Reig que ens va presentar el seu primer disc en solitari La Culpa.  El músic de Constantí,  durant més de dues hores sobre l’escenari, combinà temes propis amb versions de Bob Dylan, Elvis Presley, The Animals i Pau Riba entre d’altres, acompanyat de quatre artistes en majúscules. Amb les seves explicacions i anècdotes properes,  va conduir un espectacle amb cançons d’amor espatllat i de reivindicació, que van impregnar de certa nostàlgia la plaça Nova d’Alcover, amb més de 400 oients atents a les melodies i lletres. Homenatge al Festival Terra de Bandolers finalitzant la seva actuació amb “El bandoler” de Lluís Llach i “S’ha acabat” d’Els Pets.


Prèviament a l'homenatge, la regidora de Serveis Socials del consistori, M. Antònia Girona i l'Alcalde d'Alcover, Robert Figueras visitaren,  el dimarts 14 d’agost, a les persones grans del municipi a les seves llars, al Centre de Dia i a la llar d’avis la Mimosa.

L'acte d'Homentage a la Gent Gran, organitzat per l'Ajuntament d'Alcover i l'Associació de Jubilats, ha comptat amb el suport de CaixaBank, l'empresa Cator, l'Agrupació de conductors d'Alcover, el restaurant el Álamo, el Col·lectiu de Dones, la Parròquia de la vila i la coral de l'EMMA.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button