Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Alcover celebrarà el 16 d’agost el 40è Homenatge a la Vellesa en reconeixement a la seva gent gran

Alcover celebrarà el proper dijous 16 d'agost, coincidint amb la festivitat de Sant Roc, la 40a edició de la festa d'homenatge a la Vellesa dedicada a la gent més gran del municipi. Els homenatjats d'aquest 2018 són els matrimonis Josep Mallafré i Maria Dolors Roig i Francisco González i Joaquina González; a nivell individual les dones que rebran aquest reconeixement Genoveva Rosich i Palmira Orozco; i els homes, Armando Linares i Juan Pérez.

La novetat d’aquesta edició és que la primera part de l’acte es celebrarà a la plaça Nova com s’havia fet en els seus inicis i no a l’església Nova com s’havia fet en els últims anys. Es donarà el tret de sortida amb l’eucaristia i a continuació, els homenatjats acompanyats pels familiars i amics, rebran un detall commemoratiu, com també el rebran enguany tots els participants i es durà a terme un petit concert de la Coral de l'EMMA. Tot seguit, el restaurant El Álamo acollirà el tradicional dinar de germanor que aplegarà al voltant de 450 comensals. Aquest estarà amenitzat per música en viu i el tradicional sorteig d'obsequis.

Per finalitzar la jornada festiva, i per cloure el Festival Terra de Bandolers d’Alcover, la plaça Nova serà l'escenari del concert del cantautor Joan Reig que ens presentarà el seu primer disc en solitari La Culpa després de més de 35 anys pujant als escenaris. L’aturada que han fet Els Pets aquests darrers dos anys ha permès al bateria dedicar-se a presentar, en recitals de petit format, un repertori més personal i íntim.

Prèviament a l'homenatge, la regidora de Serveis Socials del consistori, M. Antònia Girona i l'Alcalde d'Alcover, Robert Figueras visitaran, dimarts 14 d’agost, a les persones grans del municipi a les seves llars i al Centre de Dia.

Aquest acte està organitzat per l'Ajuntament d'Alcover i l'Associació de Jubilats compta amb el suport de CaixaBank, l'empresa Cator, l'Agrupació de conductors d'Alcover, el restaurant el Álamo el Col·lectiu de Dones, la Parròquia de la vila i la coral de l'EMMA.

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button