Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Belda i Arnella es trobaran a la Vall del Glorieta per portar-nos Cançons de Taverna

La música folk de Carles Belda i Jaume Arnella arriba, aquest divendres 10 d'agost a les 22:30h, fins a Mas de Forès en el marc del Festival Terra de Bandolers d’Alcover.

Dos músics, de dues generacions diferents, s’han trobat; pel que sigui però s’han trobat. I, de moment, han après a sumar. I com que s’ho passen bé han decidit celebrar-ho amb un seguit de cançons de taverna. Com en tota cantada de cançons de taverna es tracta de no tallar-se i per tant s’hi inclouen tota mena de cançons: bàquiques, amoroses, lúdiques i/o independentistes. Tot ben barrejat i sense especialitzar-se en cap. Com un àpat en el que hi ha diferents plats i ara hi ha dolç i ara hi ha salat i el mam com a gran cohesionador. I com que el mam surt de la terra: Visca la terra!

Jaume Arnella i Carles Belda, amb la companyia d’un acordió i una guitarra, exerceixen d’animadors d’aquesta litúrgia bàquica que qui l’ha tastada s’apunta a repetir.

 

A la Vall del Glorieta, a peu!

Els concerts al Mas de Forés aniran guiats per la màgia de la nit. Us proposem acompanyar els artistes en excursió des de l’església Vella per endinsar-nos al patrimoni natural d’Alcover, fer un sopar de motxilla, gaudir plegats de les actuacions musicals i tornar en excursió fins a la vila d’Alcover. Lloc i hora de sortida a peu serà a les 20:30h des de l'església Vella.  Cal portar llanterna ja que la tornada serà enmig de la nit.

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button