Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Relats on l’amor i la mort conflueixen en un únic riu al Convent de les Arts

 El Convent de les Arts d'Alcover acollirà diumenge 5 d'agost a les 19h, en el marc del Festival Terra de Bandolers, la proposta de text i música Concert d'amor i de mort amb la narradora i actriu Jordina Biosca acompanyada de David Garcia a la guitarra.

El primer pecat; l’aprenentatge i la vàlua del reconeixement de la pèrdua; l’amor patern portat al límit o la quotidianitat i la llei del temps són els eixos d’aquests relats i poemes alhora sublims i esfereïdors. Per intensos i colpidors alhora. Per imprescindibles i a l’ordre del dia. Una èpica de la bellesa de la tragèdia amb petits tocs d’humor.

Relats on l’amor i la mort conflueixen en un únic riu, amb tanta força i passió com la mateixa vida. Amb el suport d’una literatura i uns autors impecables (G.K. Chesterton, Mia Couto, Polgar, Quart, Aresti…) i el més intens de les tradicions orals on queda absolutament al descobert, allò més essencial de la vida. Espectacle tendre i emotiu on apareix sempre l’altra cara de la moneda.

Les entrades es poden adquirir per 9€ (6€ amb el carnet del convent) al Punt d'Informació Juvenil (Ca Cosme- 977 76 05 95), a la web www.conventarts.cat o a la taquilla del Convent des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.

 


AddThis Social Bookmark Button