Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

El Festival Terra de Bandolers connectarà el vi i les estrelles a través de la glosa

Aquest divendres 27 de juliol a les 22h la sala noble del Museu d'Alcover acollirà Vi, glosa i estrelles, un espectacle lúdic i divulgatiu en què es van descobrint les connexions entre el món del vi i els astres, a través de la cançó amb text improvisat, la divulgació astronòmica, la poesia, els contes i les cançons.

L’activitat es desenvolupa a partir d’un tast de diversos vins. Després de la presentació de cada vi, l’astrònom ens descobrirà alguna de les relacions d’aquest amb el cel de nit: treballs agronòmics relacionats amb la lluna i els planetes, mitologia celeste i altres observacions i arguments ben suggeridors. Tot seguit la glosadora començarà a teixir, mitjançant el joc amb les paraules, una tela que anirà relligant el vi tastat, amb l’astronomia i amb allò que passa entre el públic en aquell precís moment.

 Vi, glosa i estrellesés, en definitiva, una experiència, una petita festa d’olors, colors, sabors i cançons, al voltant del vi  de la mà de l'Associació Bocafscant amb Alexandre Bonanit - Divulgador astronòmic, mestre naturalista i rondallaire i Mireia Mena - Cantant tradicional i glosadora. L'acte compta amb la participació de vins de la DO Tarragona i té un cost de 3€.

Les entrades es poden adquirir al Punt d'Informació Juvenil (Ca Cosme- 977 76 05 95), a la web www.conventarts.cat.


AddThis Social Bookmark Button