Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Oberta la convocatòria d'artistes del 2n cicle d'Arts Visuals Parlem Contemporani?

Oberta la convocatòria d'artistes del segon cicle d'Arts Visuals Parlem Contemporani? al Convent de les Arts d'Alcover

PARLEM CONTEMPORANI? engega el segon cicle de programació estable d'Arts Visuals al Convent de les Arts d'Alcover. Després de la bona rebuda i el bon caminar del cicle inicial -a la segona meitat de l'any 2017-, amb aquesta segona convocatòria el Convent pretén mantenir les portes obertes als artistes visuals de disciplines i indisciplines diverses, per fer-los copartíceps de la seva pròpia maduració; un projecte encara incipient, però amb vocació de llarg recorregut. 

Si fins ara, les instal·lacions acabades del Convent havien servit per allotjar residències i espectacles d'Arts escèniques i musicals, el passat 2017 va ser l'hora d'obrir alguns desl espais en procés per a mostrar i produir obres de l'àmbit de l'arquitectura efímera, les instal·lacions, el vídeoart o la performance i amb aquesta nova edició pretenem seguir insuflant vida a aquests espais i descobrir-ne de nous.

La present convocatòria serveix per a escollir les propostes que mensualment, durant un semestre, s'aniran presentant en sessions de crítica i debat, establint el que pretén ser un punt de trobada per als creadors i públic especialitzat, alhora que punt d'atracció per al públic en general.

La participació al cicle és oberta a tota persona que sigui originària o tingui fixada la seva residència en l'àmbit del Camp de Tarragona. La convocatòria està destinada a creadors que treballin en l'àmbit de les Arts Visuals, i especialment en arquitectura efímera/instal·lacions, instal·lacions a l'interior de les sales del convent en procés de recuperació, vídeo & vídeoart i accions & performance.

La inscripció és lliure i gratuïta. Les sessions es duran a terme regularment cada 4-5 setmanes del dissabte 14 d'Octubre al dissabte 10 de Febrer. Els candidats hauran de presentar la seva proposta únicament en format digital i enviar-la abans del 31 d'agost al correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Les instal·lacions romandran visitables durant quatre setmanes, fet que permeté en la primera edició que, a més dels quatre-cents assitents a les sessions de presentació i debat, més d'un miler d'espectadors habituals als espectacles del Convent de les Arts, s'acostessin a les propostes artístiques de Parelm Contemporani?

Tota la informació del primer cicle d'Arts Visuals Parlem Contemporani? i les bases completes per a aquesta segona edició es pot consultar al web www.conventarts.cat.

BASES


AddThis Social Bookmark Button