Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Tret de sortida al Casal d'Estiu d’Alcover 2018 amb una vuitantena d'infants inscrits

El casal d'estiu d'Alcover 2018 ha donat el tret de sortida, aquest dilluns 2 de juliol, amb una vuitantena d'infants incrits de p3 a 6è de primària. Aquest s'allargarà fins el proper 10 d'agost amb una estructura setmanal de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, amb possibilitat d’acollida matinal i menjador. L'activitat es durà a terme a les instal·lacions de l’Escola Mare de Déu del Remei.

Enguany el centre d’interès del casal d’estiu serà el següent: la Festa Major. La programació de les activitats del casal d’estiu es realitza entorn a sis temàtiques dins de la Festa Major: el pregó, els gegants i els capgrossos, els diables, els balls, la cercavila i el bestiari.

Els nens i nenes del casal d'estiu treballaran els diferents àmbits de creixement de la persona, dividits en cinc grans àmbits: el personal, l'interpersonal, el social, l'ecològic i el transcendent. Realitzaran diferents activitats com jocs d'aigua, tallers, gimcanes, sortides i excursions pel municipi i voltants, esports alternatius, jornada  inclusiva i una festa de final de curs. També es realitzarà una excursió amb autobús, fóra del municipi amb tot el casal. Les activitats del casal permetran la interacció dels infants amb el municipi i  les seves entitats.

 

Inscripcions al Casal

Si algun nen o nena vol inscriure's al casal, tot i ja haver-se iniciat, es pot adreçar al mateix casal els dilluns i dimarts de 08:00 a 09:00h de la setmana anterior a la que es vulgui inscriure. Cal portar la documentació complimentada que us podeu descarregar a continuació, més una fotografia de carnet del nen/a, la fotocòpia de la targeta sanitària i la fotocòpia del llibre de vacunes.

 Full d'inscripció

 Autoritzacions complementàries


AddThis Social Bookmark Button