Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Prop de 275 persones assistiran al sopar de motxilla, novetat del Sant Joan 2018

La plaça Nova d'Alcover serà enguany, l'escenari de gairebé la totalitat de les activitats centrades en la revetlla de Sant Joan, el proper dissabte 23 de juny. Els actes s'iniciaran a les 19h i es farà el taller de manualitats infantil Fem una torxa! a càrrec del Ball de Diables Bruixots d’Alcover. Aquesta torxa s'utilitzarà després per encendre la foguera.

A les 20:30h, la Flama del Canigó arribarà a l'església Vella i s'anirà en cercavila fins a la plaça Nova. Seguidament es durà a terme la lectura del Manifest de la Flama i la lectura sàtira, i un cop finalitzades, es farà l'encesa de la foguera.

Al vespre, a les 22h, i com a novetat, prop de 275 persones  assistiran al Sopar de Motxilla en què cadascú o cada colla ha de portar el seu menjar i l'organització facilitarà les taules i cadires, els estris, coberts, i el cava i la coca de Sant Joan. La música també serà protagonista de la nit més curta de l'any amb l'actuació dels Dj's Astèrix i Obèlix a partir de les 23:30h amb música de tots els temps, i, a continuació, i fins ben entrada la matinada, serà el torn de Dj Mamomo i Dj Jordi.

El Sant Joan alcoverenc està organitzat per l'Ajuntament amb la col·laboració del Ball de Diables Bruixots d'Alcover.


 

AddThis Social Bookmark Button