Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Gran recollida de llet amb la Campanya “Cap nen sense Bigoti”

La Gran Recollida de Llet és una iniciativa de l’obra social “La Caixa” en favor del Banc dels Aliments per fer arribar el màxim possible de llet als menors que més ho necessiten.

Del 4 al 15 de juny, a l’oficina de la Caixa d’Alcover s’instal·larà un punt de recollida de llet, que s’entregaran a les famílies amb menors més necessitades de la nostra població mitjançant la Creu Roja local.

La infantesa és una etapa fonamental de l’ésser humà, i més de 300.000 nens a casa nostra no tenen assegurat l’accés a aliments bàsics com la llet, fonamental per garantir el desenvolupament correcte de les capacitats físiques i cognitives. Per això, és molt important garantir que tots els nens tinguin assegurada una quantitat mínima de llet en la dieta.

Tots els litres que es recullin fins el 15 de juny, aniran a parar íntegrament al Banc dels Aliments de la nostra població. A més, l’Obra Social ”la Caixa” es compromet a aportar un litre de llet per cada 10 que se’n recullin. És a dir, un 10 % més del total de llet aportada.

 

AddThis Social Bookmark Button