23maig2019

Ajuntament Alcover

Cloenda del curs 2017-2018 de l'Escola d'Adults d'Alcover

El Convent de les Arts va ser l'escenari, el passat divendres 25 de maig a les 19h, de la cloenda del curs 2017-2018 de l'Escola d'Adults d'Alcover. L’acte es va inciar amb la benvinguda a càrrec de Dolors Fortuny, directora de l’Escola d’Adults d'Alcover, Rosa Ibarz, directora del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona i Robert Figueras, alcalde d'Alcover.

A continuació es van lliurar els diplomes als professors, als col·laboradors i als alumnes de les diferents accions formatives i tallers que s'han desenvolupat en aquest curs escolar. Per altra banda també es va fer la presentació de la quarta edició del programa Voluntariat per la llengua que, l'any passat, va comptar amb una trentena de parelles lingüístiques.

L'acte va seguir amb el recital de poemes a càrrec del Laboratori de Teatre de l'Escola d'Adults i de l'actuació del grup de teatre Premium Actors amb peces d'Angie, el musical.

Cal destacat també l'actuació dels alumnes d'anglès de l'Escola d'Adults, acompanyats pels alumnes de l'Escola d'Idiomes Easy English, que van interpretar Tommy Thumb i Perfect d'Ed Sheeran.

La dansa romanesa també en va ser protagonista i el cant de la coral Estela del Col·lectiu de Dones, va posar el punt i final a l'acte de cloenda del curs 2017-2018 de l'Escola d'Adults d'Alcover.

En finalitzar, els assistents es van dirigir al claustre per veure l’exposició dels alumnes de dibuix i pintura i, com a cloenda, es va gaudir d'un refrigeri.

Els alumnes de l'Escola d'Adults encaren, ara, els examens finals dels cursos de la diferent oferta formativa que s'ha treballat al llarg del curs.


AddThis Social Bookmark Button