25juny2019

Ajuntament Alcover

Obertes les inscripcions al Casal d'Estiu d’Alcover 2018

Per segon any consecutiu l’Ajuntament d’Alcover organitza el casal d’estiu 2018, i la Fundació Pere Tarrés ha estat, de nou,  l’entitat escollida per dur a terme la gestió del servei educatiu. L’any passat va ser el primer any i va ser tot un èxit.

El casal d’estiu està adreçat als nens i les nenes de P3 a 6è de primària i a tots aquells infants que vulguin inscriure’s, encara que no estiguin empadronats a Alcover. El Casal d’Estiu es realitzarà del 2 de juliol al 10 d’agost del 2018 amb una estructura setmanal de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, amb possibilitat d’acollida matinal i menjador. L'activitat es durà a terme a les instal·lacions de l’Escola Mare de Déu del Remei.

L'horari és el següent: acollida matinal (de 8h a 9h) 12,5€/setmana (2,5€/dia esporàdics).  Casal. De 9h a 13h. 38€/setmana.  També hi ha disponibilitat del servei de menjador (amb dietes especials si es requereix) de 13h a 15h. 31€/setmana (6,5€/dia esporàdics).

Les inscripcions es poden fer fins al 15 de juny del 2018 i les ampliacions o noves inscripcions només es podran fer de manera telefònica o al mateix casal. Aquesta es pot fer a través de diferents vies: presencialment; els dies 16 i 23 de maig a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover de 17 a 20 hores;  per internet les 24 hores, fent clic aquí; o bé presencialment a la Fundació Pere Tarrés: Carrer Les Coques 1C 1r pis de Tarragona. Horari de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 15 a 18 hores.

Enguany el centre d’interès del casal d’estiu serà el següent: LA FESTA MAJOR! La programació de les activitats del Casal d’Estiu es realitza entorn a 6 temàtiques dins de la Festa Major: el pregó, els gegants i els capgrossos, els diables, els balls, la cercavila i el bestiari.

Els nens i nenes del casal d'estiu treballaran els diferents àmbits de creixement de la persona, dividits en cinc grans àmbits: el personal, l'interpersonal, el social, l'ecològic i el transcendent. Realitzaran diferents activitats com jocs d'aigua, tallers, gimcanes, sortides i excursions pel municipi i voltants, esports alternatius, jornada  inclusiva i una festa de final de curs. També es realitzarà una excursió amb autobús, fóra del municipi amb tot el Casal. Les activitats del casal permetran la interacció dels infants amb el municipi i  les seves entitats.

Inscripcions + info. Casal d'estiu

AddThis Social Bookmark Button