25juny2019

Ajuntament Alcover

La biblioteca viurà la Supernit a les biblioteques, una activitat del Club Súper3

La biblioteca municipal d'Alcover participarà en l'activitat infantil que es durà a terme el divendres 25 de maig a les 20 h. Creada pel Club Súper 3 i la xarxa de Biblioteques Públiques Catalanes.

Aquesta activitat serà gratuïta, tot i que l'aforament és limitat. Les inscripcions s'hauran de fer a la biblioteca municipal d'Alcover fins a omplir les places.

Es recomana assistir-hi una mica abans de les 20 h i que els infants vagin acompanyats de familiars adults. L'activitat tindrà una duració d'una hora, aproximadament, on es resoldran uns enigmes per salvar als personatges "Nenúfar i la Matoll" del Super3. El Club Súper 3 donarà més informació d'aquesta animació sorpresa a través dels canals habituals de difusió de TV3, també podreu trobar més informació al Facebook de la biblioteca municipal d'Alcover.

Aquesta activitat està organitzada conjuntament amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i el Departament de Cultura de la Generalitat, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Diputació de Girona.

 

 


AddThis Social Bookmark Button