Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

S'organitza una jornada de descoberta i neteja a la zona de la Font Fresca

La Regidoria de medi ambient de l'Ajuntament d'Alcover, amb la col·laboració de l'associació ecologista CEN, els Bombers Voluntaris d'Alcover i l'ADF han organitzat, el proper diumenge 13 de maig, una jornada de voluntariat a la zona de la Font Fresca per tal de millorar el seu estat de conservació.

L'objectiu d'aquesta jornada és netejar aquesta zona d'actuació de llaunes, papers i altres deixalles que la gent incívica ha llençat i, al mateix temps, descobrir i sensibilitzar els participants del patrimoni natural que tenim a tocar i acostar-lo a les persones del territori.

Aquesta actuació s'emmarca dins la setmana europea de la prevenció de residus o de la campanya let's clean up europe, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc...

L'activitat és gratuita i apte per a totes les edats, i els participants s'han d'incriure abans del 10 de maig. La trobada serà a les 10h a la Font Fresca, des d'on es sortirà, i a les 13h finalitzarà l'activitat al mateix indret.

És molt important anar ben calçat (tancat, no sandàlies), amb roba còmode, portar crema protectora i guants i els menors d’edat hauran de venir acompanyats d’un adult responsable.

Inscripcions a la jornada


 

 

AddThis Social Bookmark Button