Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Prop de 400 persones participaran al 3r Concurs de Paelles d'aquest 28 d'abril

La plaça Nova d'Alcover serà, un any més, l'escenari del Concurs de Paelles que tindrà lloc el dissabte 28 d'abril a partir de les 11h. Aquesta edició comptarà amb la participació de 24 colles i prop de 400 persones.Aquesta cita està pensada perquè els alcoverencs i alcoverenques mesurin les seves aptituds culinàries entre fogons i esdevenir un acte lúdic obert a tothom.

Cada grup disposarà d’un espai per cuinar a partir de les 11:00 h i fins les 14:30 h, quan hauran d’entregar un plat finalitzat al jurat. Cada grup comptarà una taula per dinar i finalment el jurat lliurarà un premi a la millor paella de cada categoria  (carn o peix). La organització facilitarà la beguda (refresc, vi i aigua)l’aperitiu (vermut, patates i olives), plats, coberts, tovallons, taula per cuinar i aigua calenta per a cada grup. Els participants hauran de portar la bombona de butà el fogó, la paella, els estris de cuina i els ingredients necessaris per elaborar-la.

El Concurs de Paelles Vila d’Alcover està organitzat per la Comissió del Concurs de Paelles d’Alcover i l’Ajuntament de la vila.

 

Bases del concurs

 

 

AddThis Social Bookmark Button