Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Concert solidari al Convent amb el gòspel d'Aba Taano a benefici dels orfes d'Uganda

La formació Aba Taano actuarà al Convent de les Arts d'Alcover aquest dissabte 28 d'abril a les 21h presentant el concert Veus de la Bella Àfrica Negra. Tota la recaptació de l'espectacle i del taller prèvi anirà a benefici del projecte solidari que es desenvolupa a Uganda amb el nom Música Para Salvar Vidas.

Gòspel, cant africà, pop, tot a capella, escenificat, mogut, amè. Una música diferent, un plantejament original, un repertori propi i moltíssimes taules són les característiques d'aquests cinc joves ugandesos que viatgen regularment havent realitzat centenars de concerts en els majors escenaris d'Europa des del 2008 i havent guanyat ja sis premis internacionals com la Medalla d'Or als World Chord Games 2014 de Riga (Letònia) o la Medalla d'Or, Primer Premi del Festival i Premi del Públic al Cantate Domino 2015 de Kauns (Lituania).

Música Para Salvar Vidas és una organització sense ànim de lucre que ajuda als orfes i òrfenes d'Uganda a crear-se un futur utilitzant la música i la dansa per construir la seva confiança i desenvolupar el seu talent a més de rebre una educació de qualitat des de l'escola primària fins a formació professional o acadèmica superior. Cada noi i cada noia rep un suport posterior quan inicia la seva vida adulta fora de l'orfenat, bé si decideix posar en marxa un negoci o trobar una feina rellevant per a la seva formació professional.

Les entrades per l'espectacle es poden adquirir a 12€ (9€ amb el Carnet del Convent de les Arts) a www.conventarts.cat, a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover i el mateix dia a taquilla des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.

I en el marc de l'Escola de l'Espectador,dissabte 28 d’abril de 17.30h a 19.30h a l’auditori del Convent de les Arts, es durà  a terme el taller vocal de gòspel africà amb els membres d'Aba Taano dirigit a persones del món coral (corals professionals i amateurs), músics, educadors, etc.. El preu del taller més l'entrada al concert amb un pica pica cortesia de diversos establiments alcoverencs és de 30€.


AddThis Social Bookmark Button