22març2019

Ajuntament Alcover

Obertes les inscripcions al 3r Concurs de Paelles Vila d'Alcover del proper 28 d'abril

La plaça Nova d'Alcover serà, un any més, l'escenari del Concurs de Paelles que tindrà lloc el dissabte 28 d'abril a partir de les 11h. Aquesta cita està pensada perquè els alcoverencs i alcoverenques mesurin les seves aptituds culinàries entre fogons i esdevenir un acte lúdic obert a tothom.

Cada grup disposarà d’un espai per cuinar a partir de les 11:00 h i fins les 14:30 h, quan hauran d’entregar un plat finalitzat al jurat. Cada grup comptarà una taula per dinar i finalment el jurat lliurarà un premi a la millor paella de cada categoria  (carn o peix).

Tots els grups s'han d'inscriure prèviament a la Llibreria Jordi o al Bar Plaça Nova i la data límit és el 25 d'abril. El cost és de 5 euros per persona (3€ pels menors de 10 anys), amb els quals l’organització facilita la beguda, el vermut, plats i gots i les taules i cadires.

La segona edició va comptar amb la participació de 17 colles i més de 250 persones. El Concurs de Paelles Vila d’Alcover està organitzat per la Comissió del Concurs de Paelles d’Alcover i l’Ajuntament de la vila.

Bases del concurs

 

 

AddThis Social Bookmark Button