17juliol2019

Ajuntament Alcover

Boikot i Lágrimas de Sangre actuaran per la Festa Major d'Alcover 2018

Aquests són els grups guanyadors, escollits per votació popular, per actuar al concert de dissabte de la Festa Major d'Alcover. Els alcoverencs i alcoverenques van poder participar, fins el 23 de març, en l'elecció de les formacions musicals a través d'una enquesta.

L’enquesta, que ha estat operativa durant dues setmanes, ha rebut un total de 268 vots vàlids*, i l’opció guanyadora, Boikot i Lágrimas de Sangre ha obtingut 44% dels vots.  Sidecars + Animal  han obtingut un 24 %, Ítaca Band + Gertrudis un 17% dels vots i finalment, La Unión + La Guardia amb un  15%.

Es van presentar quatre estils diferents i finalment, les formacions Boikot i Lágrimas de Sangre actuaran el proper dissabte 20 d'octubre de 2018 al Pavelló Municipal.

*Tal i com s’indicava a les condicions per a participar en l’enquesta, s’han considerat vots nuls els d'aquelles persones no empadronades a Alcover, i/o menors de 16 anys i aquells que han votat més d'una vegada, només se'ls hi ha validat un vot.

A continuació, podeu observar el llistat final, on s’indica, dia i hora de la votació, inicials del nom i quatre últimes xifres del DNI del votant i l’opció escollida.

 


AddThis Social Bookmark Button