Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Inscripcions Obertes a la 2a edició de la cursa-caminada solidària al Niu de l’Àliga

El Centre d’Atenció Primària d’Alcover organitza per segon any, la cursa- caminada de muntanya al Niu de l’Àliga d’Alcover, un interessant paratge natural al peu de les Muntanyes de prades. Aquesta cursa amb finalitat solidària a favor de Càritas Alcover, tindrà lloc el proper 15 d'abril a partir de les 09:30h del matí.

S'han habilitat tres modalitats de circuit: les curses de 9,5km i 14 km i la caminada de 14km aproximadament. El punt de partida i de finalització de les curses i la caminada és el Carrer de les Rodes (davant del Pavelló Municipal).

Pel que fa a les inscripcions, que estan obertes fins el 12 d'abril, es poden fer de manera presencial al Centre d'Atenció primària d'Alcover o via internet www.athleticevents.net . El preu de la inscripció oscil·la entre els 10 i els 16€ depenent de la modalitat escollida. A cada participant se li farà entrega d'una bossa amb una samarreta tècnica i avituallament. Al finalitzar la cursa es durà a terme una botifarrada per a tots els inscrits.

La 2a edició de la cursa-caminada solidària de muntanya al Niu de l’Àliga d’Alcover està organitzada conjuntament amb els Bombers Voluntaris d'Alcover  i compta  amb el suport  de l'Ajuntament de la vila.

inscripcions i més info

 


AddThis Social Bookmark Button