Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Una seixantena de cantaires i músics a la 2a Festa de les Caramelles

La Festa de les Caramelles 2018, organitzada per l’Associació EMMA Cultura, se celebrarà el Diumenge de Pasqua 1 d’abril. Una seixantena de cantaires i músics assagen aquests dies les caramelles que oferiran a les vint-i-cinc cases i locals d’entitats que ho han sol·licitat. Per demanar que les caramelles passin per la llar o el local, encara tenen temps d’inscriure’s fins aquest divendres 23 de març.

L’1 d’abril, s’iniciarà la festa amb un  berenar amb coca i xocolata per a tots els caramellaires a l’església Vella a les 18h. Seguidament sortirà el grup de caramelles a resseguir totes les cases i entitats que ho hagin demanat. En el seguici es cantaran les sis caramelles escollides per aquesta edició en què s’hi inclouen les dues parts de l’Himne d’Alcover, com a novetat. Aquest any també es comptarà amb els grups de grallers del poble. Un cop acabada la cantada, tots els caramellaires i públic general que ho desitgi podran gaudir del sopar popular de caramelles al Cercle d’Amics. En aquest mateix indret, a les 22:30h s’iniciarà el concert gratuït amb la presentació del grup de cançó catalana La Tieta Clara (www.latietaclara.cat). Aquest grup, format per quatre músics, dos dels quals els germans Ferré d’Alcover, presentarà un programa de versions de cançó catalana des dels clàssics (Llach, Sisa, Serrat, Bonet,…) fins els actuals (Blaumut, Amics de les Arts, Manel,…). Serà el concert d’estrena d’aquest nou projecte musical. A la mitja part del concert es farà el bingo de la mona.

Paral·lelament a la festa, aquesta edició comptarà amb diversos actes complementaris amb la intenció de difondre i popularitzar aquesta festa. El 23 de març es faran caramelles teatralitzadesl’Escola Pública Mare de Déu del Remei. El grup de teatre alcoverenc Premium Actors tindrà un paper rellevant en aquests actes. El 6 d’abril també es farà una cantada de caramelles al Centre de Dia.


 

AddThis Social Bookmark Button