Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Diumenge arriba la preestrena de Vaig ser Pròsper o recordant La Tempesta

La companyia Projecte Ingenu amb diversos dels actors procedents del Camp de Tarragona, entre ells el seu director Marc Chornet, continua instal·lada al Convent de les Arts d'Alcover.  Aquest diumenge 18 de març a les 19h podrem gaudir de la preestrena de la seva nova proposta Vaig ser Pròsper o recordant La Tempesta, uns dies abans d'estrenar-se i fer temporada a La Seca Espai Brossa de Barcelona.

Vaig ser Pròsper o recordant La Tempesta és un projecte de creació que la companyia acabarà de treballar en residència al Convent de les Arts durant la pròxima setmana. La proposta parteix del text shakesperià de La Tempesta per a fer una posada en escena propera al teatre-dansa on el vell Pròsper (interpretat per un ballarí, Víctor Rodrigo), viu en solitud, anys després d’haver retornat a Milà, intentant recordar allò que un dia fou la seva vida. Amb aquesta proposta, la companyia es planteja fer un salt endavant a nivell de llenguatge apropant-se a una teatralitat de naturalesa visual i performativa a partir de Pròsper, un polític vell en els seus últims instants de vida que recorda amb remordiments els seus actes i on l’única opció de descans serà l’oblit. El divendres 16 hi haurà un passi amb els alumnes de BAT de l'IES Fonts del Glorieta d'Alcover amb un col·loqui postfunció.

Les entrades per a la preestrena de Vaig ser Pròsper o recordant La Tempesta es poden adquirir a 12€ (9€ amb el Carnet del Convent de les Arts) a www.conventarts.cat, a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover i el mateix dia a taquilla des d'una hora abans de l'inici del concert. Els espectadors de fins a 25 anys poden adquirir l’entrada a només 5€ a taquilla amb la promoció CAjove!. La proposta es troba inclosa en els abonaments Teatre i General.

AddThis Social Bookmark Button