Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Els alcoverencs podran escollir qui actuarà al concert de la Festa Major 2018

Els alcoverencs i alcoverenques decidiran, de nou a través d'una votació popular, quines formacions musicals actuaran al concert de Festa Major d’Alcover 2018, que tindrà lloc el dissabte 20 d'octubre.

Les Regidories de Joventut i Cultura de l’Ajuntament d’Alcover han elaborat una enquesta perquè es votin, d’entre cinc estils diferents, l’opció musical que desitgin: Ítaca Band + Gertrudis, La Unión + La Guardia, Sidecars + Animal o Boikot + Lágrimas de Sangre. Per a poder-hi participar cal ser major de 16 anys i estar empadronat a la Vila. Les votacions es poden fer via internet a través del següent formulari o presencialment a Ca Cosme fins al divendres 23 de març de 2018 a les 20:00h.

Només serà vàlida una votació per persona, ja que caldrà identificar-se amb nom i DNI, i en cas que aquests no coincideixin el vot serà considerat nul.

Amb aquesta proposta, tal i com va succeir l’any passat, s'espera obtenir un reflex de l’opinió del poble i l'opció guanyadora serà l’escollida per actuar al concert de la Festa Major.

 

 

AddThis Social Bookmark Button