Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Nous cursos: operari/a de carretons i gestió de l'estrès al món socio-sanitari

Aquest mes d'abril es duran a terme dos cursos subvencionats pel Consorci de Formació Continua de Catalunya: operari/a de carretons (NORMA UNE 58451) i gestió de l'estrés per a professionals sociosanitaris. Ambdós cursos s'iniciaran a principis d'abril i les inscripcions ja estan obertes.

El curs de gestió de l'estrès per a professionals sociosanitaris serà presencial i dirigit a l'àrea de sanitat. Tindrà una durara de 20 hores i s'impartirà del 5 d'abril al 3 de maig, els dijous de 17h a 21h. L'objectiu principal és identificar l’estrès en l’entorn sociosanitari per gestionar-ho correctament. Per aquest motiu es debatrà sobre els diferents tipus d’estrès, com detectar les causes i aprendre les diferents estratègies i tècniques per prevenir-lo en l'entorn sociosanitari.

El curs d'operari/a de carretons (NORMA UNE 58451) també serà presencial i tindrà una durada de 24 hores. S'iniciarà el 14 d'abril i finalitzarà el 5 de maig. Es durà a terme els dissabtes de 8:30h a 14:30h. L'objectiu és aconseguir la capacitat al maneig segur d'operacions amb carretons elevadors, formant en la seva conducció i maneig, marcat per la convocatòria en relació a la norma UNE 58451. S'impartiran temes per  conèixer de forma general, les modalitat, condicions i riscos associats a les diferents operacions de manipulació de carrega en base als diferents equips utilitzats i l'entorn de treball en els que operen. Utilitzar el carretó de manera adequada segons l'entorn i Fer les operacions sense posar en risc la seva persona ni les persones del voltant.

Per altra banda, els dies 21 d'abril i el 5 de maig es realitzaran les pràctiques amb carretons frontals, retràctils i transpaleta elèctrica a Automecànica Corbella de les Borges del Camp. Aquest curs és gratuït està subvencionat pel consorci de formació contínua.el carnet expedit serveix per treballar a les empreses de logística (frontal, retràctil, transpaleta elèctrica i trilateral).Per a més informació i inscripcions: Ca Cosme (plaça Cosme Vidal, 5- 977 760595)

Aquests cursos ha estat possible gràcies a l’acord de col·laboració de l’Ajuntament d’Alcover amb l’empresa de formació Criteria Recursos Humans dins del programa de formació continua, subvencionada a través del Consorci de Formació Continua de Catalunya  i englobat en el projecte Alcover Funciona, on un dels seus objectius és oferir formació adreçada a l’obtenció de carnets professionals, necessaris per accedir a determinades opcions laborals.                                                                            

 

 

 

AddThis Social Bookmark Button