Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Instal·lació de tres nous passos elevats per millorar la seguretat dels veïns

A Alcover s'han instal·lat tres nous passos elevats, un d'ells ubicat a la muralla Anselm Clavé per tal de millorar l'accés dels vianants al cementiri municipal; el segon, a l'Avinguda de Mont-ral que dota de més seguretat la zona d'equipaments municipals (piscina, EMMA, escola, etc); i el tercer, a la carretera de Mont-ral que uneix la part alta de la vila amb la zona del camp de futbol.

Els treballs s'han realitzat amb l'objectiu de reduir la velocitat dels vehicles que circulen per aquests trams de carretera interurbana; i dotar de més seguretat aquestes zones millorant el pas de vianants i persones amb dificultats de mobilitat. Amb aquesta acció es continua apostant així per la reducció de barreres arquitectòniques.

A més a més de la instal·lació dels tres passos elevats, també s'han realitzat millores en la senyalització horitzontal, és a dir, a la mateixa calçada, com pel que fa a la vertical, amb noves senyals distintives.

Els treballs han estat realitzats pel Departament de Carreteres de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcover.

 

AddThis Social Bookmark Button