21febrer2019

Ajuntament Alcover

L'Ajuntament i Ginac treballen per la creació d'una borsa de treball inclusiva

L'Ajuntament d'Alcover i la Fundació Ginac han signat, aquest dimecres 17 de gener de 2018, un conveni de col·laboració per al desenvolupament d’actuacions de suport a la integració laboral de persones amb discapacitat i/o trastorn mental.

Entre aquestes actuacions, destaca la nova borsa de treball que permetrà millorar les oportunitats d’ocupació de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental d’Alcover i la comarca de l’Alt Camp. A més de garantir una atenció especialitzada en el procés d’integració laboral de les persones ocupant-se del seu procés d’adaptació, i de l’assistència tant a la persona com a l’ empresa.

Aquestes actuacions es gestionaran des d'Alcover Funciona, que és la eina creada per l’Ajuntament d’Alcover amb la finalitat d’impulsar polítiques per al desenvolupament econòmic i social del poble.

Els acords d'aquest conveni de col·laboració entre ambdós organismes contempla, entre d'altres, accions formatives a Alcover per tal de poder integrar els usuaris amb discapacitat i/o trastorn mental en cursos de formació destinats a la població general; accions d’orientació i de recerca de feina, la relació amb les empreses, l'elaboració de material informatiu i la gestió d'ofertes, un traspàs coordinat d’informació tant de les ofertes que arribin a Alcover Funciona com de les que arribin a la Fundació.

Ambdós organismes valoren molt positivament aquest conveni de col·laboració i aposten per una societat més justa i amb  les mateixes oportunitats per a tothom. Per a l'Ajuntament d'Alcover és una prioritat poder ajudar i assessorar a totes aquelles persones que, per diferents motius, tenen més dificultats a l'hora de cercar un futur laboral prometedor.

Més informació

 

 

 


AddThis Social Bookmark Button