21febrer2019

Ajuntament Alcover

Alcover Ràdio millora les seves instal·lacions

Alcover Ràdio ha vist renovada, en els últims mesos, la seva imatge i  ha reestructurat les seves dependències amb l’objectiu de convertir les instal·lacions en una zona de treball més moderna i adaptada totalment a les necessitats de la tasca radiofónica i periodística actual.

Fins ara, entre l'estudi de gravació i emissió i la zona del tècnic de so no existía cap tipus de separació física i aquest entrebanc complicava els directes i les gravacions. Actualment, s'ha dut a terme una redistribució de les zones de la ràdio, a l'edifici de l'Hort de Sant Antoni, que permeten gaudir d'un espai més ampli a l'estudi, sobretot indispensable els dies d'enregistrament de grups. Per altra banda, el tertulià i el tècnic de so estan separats per una peixera i es comuniquen a través del so intern de la ràdio i permet que el tècnic pugui entrar trucades, llençar la música o agafar el telèfon mentre el locutor està parlant, sense patir en cap moment per interferir en l'emissió.

Per altra banda, actualment quan entres als estudis d'Alcover Ràdio, el primer que es veu, a través d'una altra peixera, és les dues zones contigües (estudi i zona del tècnic) i des d'un primer moment es veu si s'està gravant o realitzant algun espai en directe i poder entrar un cop finalitzada la tasca. L'antiga zona de l'estudi s'ha habilitat com a redacció i sala de reunions, molt més àmplia que l'anterior i amb més llum.

Pel que fa a la resta d'accions de millora de les instal·lacions, s'ha renovat el material radiofònic: altaveus, micros i auriculars; s'ha logotipat el vidre de l'entrada amb un vinil del logo de de la ràdio i s'ha renovat part del mobiliari.  

Graella radiofònica

De cara el 2018 Alcover Ràdio vol ampliar la programació pròpia que, juntament amb la programació de la Xarxa de Comunicació local, dibuixin una graella de programació atractiva i sobretot, que aposti per l'actualitat local.

Actualment ja s'han iniciat converses amb l'equip directiu de l'Escola Mare de Déu del Remei per establir futures col·laboracions de cara el 2018.

Tota la programació radiofònica es pot seguir al 107.3 FM o a través de la pàgina web (www.alcoveradio.cat). Amb aquesta darrera eina els oients ja no hauran de ser in situ al municipi per poder seguir l'actualitat a través del 107.3FM, sinó que podran escoltar Alcover Ràdio des de qualsevol dispositiu digital. 

La  programació radiofònica aposta per la informació i l'actualitat local i ho farà amb el magazine-informatiu conduït per Montse Solé i Èlia Tell i que incorpora tota l'actualitat d'Alcover de la mà dels seus protagonistes. Aquest espai s'emetrà els dijous de 12h a 13h i es farà la seva reemissió el mateix dia de 19h a 20h, i els divendres de 10h a 11h i de 17h a 18h. Els membres de la Fundació Ginac ens ofereixen el Pa lo bueno y pa lo malo, un programa d'ententreniment, d'opinió personal, d'esports i activitats festives, entre d'altres. El podrem seguir a les ones el dijous a les 13h, tot seguit del magazine i en la seva posterior reemissió.

Recordar que, els oients, també poden escoltar la reemissió dels plenaris de l’Ajuntament, un cop celebrats.

Alcover Ràdio obre les seves portes i les seves ones a totes aquelles persones que vulguin col·laborar en aquest projecte radiofònica, del poble i pel poble. Per aquest motiu, totes les persones interessades en prendre part de la ràdio municipal es pot posar en contacte amb l’equip directiu a través del telèfon 977760166 i del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , com també ens pot seguir a través de les xarxes socials més importants com Facebook radioalcover i Twitter AlcoverRadio.

 


AddThis Social Bookmark Button