Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Andrea Motis presenta Emocional Dance, el seu treball més personal, al Convent

Aquest diumenge 17 de desembre a les 19:30h, i per cloure la temporada de tardor al Convent de les Arts d'Alcover, arriba el jazz més autèntic d'Andrea Motis, a la veu i a la trompeta, acompanyada per Joan Chamorro al contrabaix i Josep Traver a la guitarra.

Després d’editar sis treballs aclamats per la crítica al costat del baixista Joan Chamorro, la trompetista, cantant i compositora Andrea Motis fa el seu debut en solitari sota el segell Impulse! Records amb l’àlbum Emotional Dance. La impressionant avinença que l’artista ha vingut conreant amb Chamorro en els últims vuit anys segueix intacta a Emotional Dance.

Encara que Andrea Motis només tingui 22 anys, la seva maduresa musical supera amb escreix l’expectativa dels seus anys. A Emotional Dance la interpretació vocal de Motis esconverteix en la protagonista escènica. La polifacètica músic posseeix un alt encantador i versàtil, amb un subtil vibrato i un fraseig concís que li ha valgut comparacions amb referències estilístiques com Billie Holiday i Norah Jones.

Les entrades es poden adquirir a 18€ (15€ amb el carnet del Convent de les Arts) a www.conventarts.cat, a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover o el mateix dia a taquilla des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.

 

ESCOLA DE L'ESPECTADOR
Aquest dimecres dia 13 a les 20h tindrà lloc a la Casa de Cultura Ca Cosme la xerrada "Sant Andreu Jazz Band, el jazz i els més joves" dedicada a explicar la metodologia de Joan Chamorro i les raons i els aspectes filosòfics de la seva manera de treballar.

L'oïda interna, la importància del cant, la memòria, l'escolta, la imitació, la improvisació, els inicis de l'aprenentatge instrumental, el treball en grup... tots aquests i altres aspectes formen els continguts de la metodologia de Chamorro, tot al servei de l'aprenentatge del jazz de la manera més natural i motivadora i dels valors més enllà de la música: solidaritat, respecte, esforç, concentració, aprendre a compartir i delegar, aprendre a liderar i també a formar part d'un tot, amb energia positiva, il·lusió i passió.

En finalitzar la xerrada, Chamorro obrirà un petit debat per tal de respondre les preguntes que vagin sorgint del projecte de la Sant Andreu Jazz Band, de la metodologia, de la filosofia, de la carrera d'Andrea Motis, i de qualsevol aspecte relacioanat amb la música i l'ensenyament.


AddThis Social Bookmark Button