Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

La pallassa internacional Pepa Plana arriba al Convent de les Arts amb Paradís pintat

Aquest diumenge 3 de desembre a les 19h arriba a Alcover la pallassa vallenca més internacional. Pepa Plana porta el seu darrer espectacle Paradís pintatal Convent de les Arts que a través de la poesia, la tendresa i l'humor ens farà reflexionar sobre el drama de les migracions.

En el seu darrer muntatge l'artista ens proposa un delicat treball capaç de fer-nos viatjardes dela rialla tendra de la mirada i el joc de la pallassa fins a moments d'intensa commoció posant-nos davant d'una de les situacions més dures que vivim a Europa. L'espectacle trepitjarà Alcover després de visitar els principals teatres de Catalunya i participar en el Festival GREC de Barcelona.

Qui no ha vist a casa o al menjador dels tiets un d’aquells quadres plens d’angelets? Doncs un d’aquests éssers innocents protagonitza l’últim espectacle de la pallassa Pepa Plana. Un espectacle que, malgrat ser divertit, també ens connectarà amb la cara més tràgica del món on vivim i, com fan els bons pallassos, ens posarà un mirall davant la cara per veure’ns reflectits i interpel·lats.

Damunt d’un bufet de qualsevol casa, hi ha un d’aquells quadres plens d’angelets amb una angeleta diferent, que té el somni de volar per transformar-se en àngel de la guarda. I quan no la pot veure ningú, surt del quadre per intentar realitzar el seu somni. Però veu que és més fàcil nedar que volar i acaba sent l’àngel de la guarda al fons del mar. En aquest entorn meravellós la realitat no és pas com ella pensava: al món no hi ha pau ni tant sols al fons del mar. I què pot fer una pobra diable d’àngel de la guarda? No pot fer res més que tornar al seu Paradís Pintat... o no? 

Les entrades per l'espectacle, recomanat per a partir de 9 anys, es poden adquirir a 12€ (9€ amb el carnet del Convent de les Arts) a www.conventarts.cat, a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover o el mateix dia a taquilla des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle. La proposta es troba inclosa en els abonaments Teatre i General.

Escola de l'espectador

El mateix diumenge 3 de desembre en finalitzar l'espectacle, es celebrarà un col·loqui postfunció amb la pallassa Pepa Plana per comentar amb la mateixa artista els aspectes del seu treball i de l’espectacle així com de la situació dels migrants que intenten travessar el Mediterrani.


AddThis Social Bookmark Button