Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Els alcoverencs podran agrupar els tributs i fragmentar-ne el pagament

L'Ajuntament d'Alcover i BASE Gestió d'Ingressos col·laboren en la iniciativa Compte de pagament únic personalitzat amb l'objectiu que els contribuents d'Alcover tinguin la possibilitat d'agrupar els tributs i pagar de manera fraccionada en nou mensualitats i sense interessos.

Les taxes i Impostos es podran agrupar en un compte únic de pagament que inclou l'Impost sobre Béns Immobles (IBI), l'Impost de Vehicles de Tracció mecànica (IVTM), la taxa d'escombraries, la del cementiri, els guals...tots aquells impostos a excepció de l'aigua.  L'únic requisit és que els impostos i taxes ascendeixin a 300€ i cada dia 5 de mes  al contribuent se li cobrarà el rebut.

Aquelles persones que estiguin interessades a acollir-s'hi poden adreçar-se a l'oficina de BASE d'Alcover, ubicada a la planta baixa de l'Ajuntament, tots els dijous de 9h a 14h. La documentació que s'ha de portar és el DNI i el número de compte. Cal tenir en compte que perquè aquest compte únic de pagament personalitzat es pugui fer efectiu l'any 2018, s'han d'haver presentat les sol·licituts abans del 31 de desembre del 2017.

Per a mes informació: www.base.cat

 


AddThis Social Bookmark Button