Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Presentació de la pàgina web d'Alcover Funciona i els seus àmbits d'actuació

www.alcoverfunciona.cat

Aquest divendres 24 de novembre va tenir lloc la presentació pública de la pàgina web d'Alcover Funciona, www.alcoverfunciona.cat. L'acte es va celebrar a la Casa de Cultura – Ca Cosme a les 20h.

Alcover Funciona és una eina creada des de la regidoria de promoció econòmica de l’Ajuntament d’Alcover amb la finalitat d’impulsar polítiques per al desenvolupament econòmic i social del poble juntament amb el recolzament i la implicació del sector públic, privat i social.

L’objectiu és contribuir a millorar les possibilitats d’inserció laboral dels treballadors/es del poble, reduir la taxa d’atur, la creació d’ocupació i la creació i consolidació d’empreses que generin noves oportunitats pel territori.

Els set àmbits d’actuació que treballarà Alcover Funciona en la nova página web i que es presentaran el proper divendres 24 de novembre a les 20h a Ca Cosme, són els següents: la renovada borsa de treball, la formació ocupacional contínua, la dinamització del polígon industrial Roques Roges, el foment de l’emprenedoria, la unió i interrelació amb els diferents polígons industrials mitjançant el Parc Industrial de l’Alt Camp, l'impuls d'un desenvolupament turístic racional, públic o privat, del municipi i les polítiques relacionades amb el comerç local i de proximitat.

 


AddThis Social Bookmark Button