Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

El Convent de les Arts projectarà la pel·lícula Brava inclosa en el Cicle Gaudí

Brava, una història sobre tocar fons i sortir-se'n

El Convent de les Arts d'Alcover serà l'escenari, aquest dissabte 25 de novembre a les 19h , de la projecció de la pel·lícula Brava inclosa en el Cicle Gaudí, el circuit de cinema català nascut amb l'objectiu de conquerir nous públics per a la producció catalana, de consum minoritari a casa nostra.

Estrenada el juny d'enguany i seleccionada a la Secció Oficial de Llargmetratges del Festival de Màlaga 2017, Brava explica la vida de la Janine que sembla anar molt bé fins que pateix un assalt al metro i tot s’enfonsa. Tractant de fugir del seu turment interior, escapa al poble on ara viu el seu pare, oculta a tots les seves ferides i intenta relaxar-se. Però allà, lluny de trobar la pau, coneixerà el seu costat més fosc. Laia Marull i Bruno Todeschini encapçalen el repartiment d'aquest film.

El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ amb el Carnet del Convent de les Arts, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca d’Alcover, Carnet d’Estudiant, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat (cada situació haurà de ser acreditada)

Per a més informació: www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat

 


AddThis Social Bookmark Button