Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Inici dels treballs de neteja i conservació de la llera del riu Glorieta d'Alcover

L'Ajuntament d'Alcover i l'Agència Catalana de l'Aigua han signat un conveni pel manteniment i la conservació de lleres públiques en trams urbans. Fruit d'aquest acord, aquest mes de novembre, s'han iniciat els treballs de neteja i desbrossament de vegetació al·lòctona que envaeixen la llera com també la tala selectiva d'espècies situades dins la llera d'aigues baixes.

Les accions que s'estan realitzant consisteixen en l'eliminació de la canya amb maquinària i també de manera manual, i la tala i retirada selectiva d'arbrat. Els treballs, que s'allargaran unes dues setmanes, s'efectuen mitjançant l'empresa Forestal Catalana SA. El tram que comprèn aquesta actuació és entre el Molí Nou i el pont de l'Avinguda de Reus sobre el riu Glorieta amb una longitud de més d'1km (zona anomenada de la Font Fresca).

L'import total de l'actuació és de 12.360€ que s'abonarà entre ambdues entitats col·laboradores: l'ACA i l'Ajuntament d'Alcover.

La resta de material que s'extregui i es generi d'aquesta actuació, per exemple la llenya, podrà ser agafat lliurament per la ciutadania en el mateix tram que s'efectuen els treballs.

 


AddThis Social Bookmark Button