Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Moviment, paraula i espai en una proposta específica de dansa al Convent de les Arts

Aquest diumenge 19 de novembre a les 19h, el col·lectiu Big Bouncers ens proposa un treball centrat en la relació entre el moviment, la paraula i l’espai, en aquest cas, el Convent de les Arts d’Alcover. L’especificitat que ofereix cada espai on es presenta el treball, serveix com a detonant per a desplegar un imaginari sobre el qual es construeix una composició específica donant com a resultat una peça única.

La investigació gira entorn del Convent de les Arts, i més concretament al voltant dels seus origens. S’indaga en la seva història, la seva transformació, els seus usos diversos, les persones que l’han habitat, la seva funció dins la comunitat, la seva influència en l’entorn en què es troba i viceversa, en anècdotes i memòries personals, esdeveniments destacats, etc. De tot el material sorgit de la investigació prèvia, se’n fa una recopilació documental que serveix de material base per a desplegar el joc creatiu i és la font d’inspiració per la composició, posant en funcionament les eines per a la creació i el treball escènic.

Big Bounce / Site Specific és un treball que s'emmarca en la proposta Fem Dansa del Pla Integral de la Dansa impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya.

Les entrades per l'espectacle, recomanat per a partir de 8 anys, es poden adquirir a 9€ (6€ amb el carnet del Convent de les Arts) a www.conventarts.cat, a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover o el mateix dia a taquilla des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle. La proposta es troba inclosa en els abonaments Teatre i General.

Escola de l'espectador

Aquest treball inclou l'escola de l'espectador que pretén ser un complement als diversos espectacles per aprofundir en diversos aspectes culturals.

Dissabte 18 de novembre a les 17h, l'església Vella acollirà el taller de dansa Catàleg d’errors per descobrir possibilitats de moviment del nostre cos amb Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola del Col·lectiu de dansa Big Bouncers. Per a persones a partir de 8 anys.

Totes les propostes de l'escola de l'espectador són gratuïtes i no hi ha compromís d'assistència a l'espectacle.

 


AddThis Social Bookmark Button