Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

El Convent Arts marida els espectacles amb petites mossegades gastronòmiques

Des d'aquest diumenge 19 de novembre, coincidint amb l'espectacle Big Bouncers, el Convent de les Arts d'Alcover comptarà amb un nou servei de cafeteria dirigit pel grup de joves cuiners del restaurant alcoverenc Mas Rosich a la Nostra. D'aquesta manera, la qualitat dels espectacles es fusionarà també amb la qualitat de l’oferta gastronòmica que ens presenten.

Aquest nou servei comptarà amb tot tipus de begudes i una oferta gastronòmica en format snaks dolç o salat d'elaboració pròpia. També vol esdevenir un bon aparador de productes locals, de proximitat i de qualitat: el cafè, les cerveses, les avellanes i la mel són d'Alcover i el vi de la D.O Conca de Barberà.

El servei serà operatiu els dies d'espectacle de la programació estable i també en aquells eventuals, des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle, durant la mitja part i fins a una hora després de finalitzar aquest. Constarà d'una barra i una zona amb taules i cadires per poder degustar amb tranquil·litat els productes.

L'objectiu és dotar el Convent de les Arts, d'un espai gastronòmic on els artistes i el públic assistent puguin fer petites mossegades de productes locals de qualitat i d'elaboració pròpia, bo i compartint l’experiència cultural que s’espera veure o que s’ha vist.

 


AddThis Social Bookmark Button