Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Aquest dissabte al Convent de les Arts 2a sessió de "Parlem contemporani?"

Continuen les sessions-vermut del primer cicle de programació estable d'Arts Visuals del Convent de les Arts d'Alcover, PARLEM CONTEMPORANI?

Aquest dissabte 11 de novembre a les 11h tindrà lloc la Sessió 02 de la trobada mensual que, fins al mes de febrer, tindrà lloc al Convent de les Arts d’Alcover i que planteja una presa al pols de l'Art Contemporani Km.0 amb la presència dels propis creadors del territori i obert al públic general.

En aquesta sessió es presentarà, al claustre, la instal·lació "Cartografia imaginària" de l'artista montmellenca Sònia Toneu. A través de les sensacions, els sentiments i les experiències l'artista imagina en aquesta obra nous paisatges i mapes que visualment volen descriure les esquerdes que actualment es viuen en la nostra relació amb la natura i en el nostre teixit social.

També s'hi podrà veure "Seguint els Contrabrontus", una obra multidisciplinar, on a través de l'escultura i una vídeo instal·lació -derivades d'una acció prèvia- el vallenc Albert Gironès recorre i escodrinya durant dotze foscos quilòmetres l'espai entre els monstres infantils i les pors adultes.

La Col·lecció Beep d'Art Electrònic -que col·labora de manera estable amb el cicle i que properament inaugurarà una gran exposició del seu fons a Reus- presentarà una nova proposta en la línia de les presentades a les sessions anteriors.

A més a més, s'enceta una sèrie de col·laboracions amb les escoles d'Art i Arquitectura del territori, que ens portarà en aquest cas: "Guaitar,Mirar,Emmirallar", un treset de treballs de pintura en gran format dels alumnes del Cicle d'Arts al mur de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona.

L’accés a les sessions de PARLEM CONTEMPORANI? és gratuït i, a més del propi dia de presentació, les exposicions es poden visitar una hora abans de les activitats d’arts escèniques programades al Convent de les Arts.


AddThis Social Bookmark Button