Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Alcover engega les Aules d'Extensió Universitària per a la gent gran de la URV

L'Ajuntament d'Alcover i la Universitat Rovira i Virgili, amb la col·laboració de l'Escola d'Adults d'Alcover presenten l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran amb l'objectiu d'oferir una sèrie de conferències que els permetin l'accés als coneixements del món actual.

Les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran són un projecte social que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat i vol ajudar a donar una alternativa al temps de lleure dels principals implicats i protagonistes de la iniciativa, la gent gran, propiciant que estiguin al dia de nous coneixements en àmbits molt diversos i sobre els quals manifesten interès.

Les activitats que promouen aquestes aules tenen la finalitat de contribuir a divulgar la cultura, la ciència, la tècnica, les arts i el coneixement com a bases del progrés social. Aquestes xerrades són impartides pel professorat de la URV de Tarragona i permeten enriquir-se i debatre sobre temes d'actualitat recent, el món de la tecnologia, nous descobriments, la història, la política, la música, el cinema, etc... 

La Casa de Cultura Ca Cosme serà l'escenari d'aquestes ponències i el tret de sortida serà el proper dilluns 7 de novembre amb la inauguració del cicle a càrrec de Josep Anton Ferré, Rector de la URV i els parlaments de l'alcalde de la vila, Robert Figueras i la coordinadora de la iniciativa i professora de la URV, Anna Isabel Serra. Les sessions es duran a terme el primer dilluns de mes a les 18h i tractarà temes com la hipnosi, l'època de les catedrals, Wagner, els grans compositors del Renaixement o els amors i embolics que han fet història, entre d'altres.

Aquesta iniciativa ajudarà a complementar tota la oferta educativa que ja esta impartint actualment l'Escola d'Adults.

 


AddThis Social Bookmark Button