Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

L’Escola de Música presenta la nova festa de la castanyada

Amb l’objectiu de recuperar i actualitzar tradicions, i després de l’èxit de les Caramelles, l’Associació EMMA Cultura i l’Ajuntament d’Alcover, presenten una nova festa de la Castanyada. La festa tindrà lloc el 31 d’octubre a l’Església Vella.

La festa s’iniciarà a les 19h amb una cercavila teatralitzada pels carrers de la vila amb la col·laboració de la Xaranga de l’EMMA i el grup de teatre “Premium Actors”. Un cop la cercavila arribi a l’Església Vella, es realitzarà un taller de danses tradicionals on un especialista en la matèria ens ensenyarà els passos i coreografies d’una forma molt amena, el taller donarà pas al sopar castanyer que estarà amenitzat amb el grup de gòspel Singtons. Després de sopar, serà el torn del ball folk del panellet amb el grup La Tieta Clara i la degustació i el concurs de panellets que pretén fomentar l’elaboració de panellets a casa, com marca la tradició. A mitjanit, seguirà la festa amb música de  “La Trinca”.

El preu del sopar té un cost de 10€ pels adults i 6€ pels més petits.  Els tiquets pel sopar es poden adquirir a Ca Cosme i al Kebab de la Penya fins al 27 d’octubre.

La festa de la Castanyada compta amb la col·laboració d’entitats i comerços d’Alcover: Xaranga de l’EMMA, Premium Actors, Institut Fonts del Glorieta, Kebab la Penya, Casal Popular La Bretxa, Llibreria Jordi, La Casa de la Mel, Forn de pa Can Tomàs, Forn de pa Casa Fornet, Forn de pa Forn Nou, Forn de pa Vicenç Feliu, Pastisseria Ca Sendra i l’Agrobotiga d’Alcover.

BASES concurs panellets

 

 

 

 

 

 


 

AddThis Social Bookmark Button